Nyheter
Belysning
Isol Pendel 30/76, Cream

Isol Pendel 30/76, Cream

19 350 kr
Isol er en pendel fra Astep med enestående akustiske egenskaper og en særegen, allsidig design som fremhever ethvert rom.
Leveringstid:  3-4 uker

Isol Pendel

19 350 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Fordyp deg i roen med den livlige pendellampen Isol fra Astep. Dette kunstverket er designet og produsert i Italia, og kombinerer sømløst form og funksjon. Isol er utstyrt med Snowsound Fiber, et patentert tekstil som er kjent for sine imponerende lydabsorberende egenskaper, og som forbedrer den akustiske ytelsen i ethvert rom. Ikke bare bidrar den til å skape en rolig atmosfære, men den kan også skilte med en Greenguard Gold-sertifisering, noe som viser at den er miljøvennlig og bidrar til å forbedre inneluftkvaliteten. Denne pendellampen er et allsidig tilskudd til enhver innredningsstil, enten du foretrekker en stille og elegant autoritet når den står alene, eller et dynamisk og iøynefallende blikkfang når den henges opp i flere eksemplarer. De formstøpte aluminiumsringene som er intrikat montert i designet, forsterker lampens karakter, samtidig som de ikke synes utenpå, noe som skaper en fascinerende sammenstillingseffekt.

Designeren er David Thulstrup.

Bra å vite om Isol pendelen


- Isol er verdsatt for de lyddempende egenskapene.
- Isol er også verdsatt for det diffuse lyset.
- Laget i Italia.
- Lyskilde ikke inkludert.
- Designeren er David Thulstrup.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Astep ble grunnlagt i 2014 av den italienske designeren Alessandro Sarfatti og kombinerer italiensk designhistorie med skandinavisk eleganse. De relanserer ikoniske gjenstander i en moderne versjon og strever etter å forene ny teknikk med respekt for mennesker og miljø.