Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Model 2065 Pendel, Sort / Hvit

Model 2065 Pendel, Sort / Hvit

12 095 kr
Anb. pris14 330 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris12 095 kr
Modell 2065 er en pendel fra Astep med elegant enkelhet og bærekraftige materialer som beriker din estetiske opplevelse.
Leveringstid:  3-4 uker

Model 2065 Pendel

12 095 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Vi presenterer pendelen Model 2065 - en perfekt blanding av eleganse, enkelhet og bærekraft, designet av den ikoniske Gino Sarfatti. Pendelen, som er produsert av Astep, har to sammenføyde tallerkenformede armaturer som gir en fritt svevende, fengslende følelse. De opaline metakrylatskjermene henger grasiøst fra en svartlakkert aluminiumsbaldakin og tilfører enhver atmosfære et sofistikert preg. Modell 2065 briljerer ikke bare med sin fortryllende aura, men også med sitt miljøengasjement. Diffusorene er laget av Green Cast®, et 100 % resirkulert, resirkulerbart PMMA-materiale som er patentert og produsert i Italia. Det beholder det estetiske uttrykket og den funksjonelle kvaliteten til det opprinnelige metakrylatet - men med grønn samvittighet. Modell 2065 er et utmerket valg for alle som er opptatt av estetikk i interiøret og har en miljøvennlig livsstil.

Designet av Gino Sarfatti.

Bra å vite om Model 2065 pendelen


- Model 2065 er verdsatt for den flytende følelsen.
- Model 2065 er også verdsatt for det diffuse lyset.
- Laget i Italia.
- Designet av Gino Sarfatti.
- Lyskilde ikke inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Astep ble grunnlagt i 2014 av den italienske designeren Alessandro Sarfatti og kombinerer italiensk designhistorie med skandinavisk eleganse. De relanserer ikoniske gjenstander i en moderne versjon og strever etter å forene ny teknikk med respekt for mennesker og miljø.