Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Model 537 Bordlampe, Messing / Sort

Model 537 Bordlampe, Messing / Sort

11 279 kr
Modell 537 er en bordlampe fra Astep med et lekent og genialt design, forsterket av utsøkte, luksuriøse materialer.
Leveringstid:  3-4 uker

Model 537 Bordlampe

11 279 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Vi presenterer bordlampen Model 537 fra Astep - en herlig blanding av leken design og eksklusive materialer. Lampen, som er laget av den legendariske Gino Sarfatti, er ikke bare en vanlig innredningsgjenstand, men også et spennende diskusjonsobjekt. Det avantgardistiske designet består av en stor aluminiumsreflektor, symmetrisk montert på en lakkert eller børstet messingstamme som hviler på en sofistikert marmorsokkel. Den asymmetriske konstruksjonen vekker ikke bare oppsikt, men tjener også praktiske designformål. Armen har en unik vridning som stikker ut gjennom reflektoren og videre utover, noe som skaper et fascinerende skue og et funksjonelt håndtak. Denne luksuriøse lampen, som er tilgjengelig i klassisk svart eller stilrent hvitt, er et bevis på produsentens tro på raffinert enkelhet. Modell 537 utstråler eleganse i alle rom, enten det er på nattbordet, som stemningsskapende belysning eller i et stille hjørne på kontoret.

Designet av Gino Sarfatti.

Bra å vite om Model 537 bordlampen


- Model 537 er verdsatt for de luksuriøse materialene.
- Laget i Italia.
- Designet av Gino Sarfatti.
- Produktet er laget av naturlig materiale, noe som gjør at hver vare er unik.
- Lyskilde er inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Astep ble grunnlagt i 2014 av den italienske designeren Alessandro Sarfatti og kombinerer italiensk designhistorie med skandinavisk eleganse. De relanserer ikoniske gjenstander i en moderne versjon og strever etter å forene ny teknikk med respekt for mennesker og miljø.