Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Model 548 Bordlampe, Mørkpolert Messing / Oransje

Model 548 Bordlampe, Mørkpolert Messing / Oransje

16 910 kr
Modell 548 er en bordlampe fra Astep med en sofistikert lyseffekt og justerbart spotlight for en stemningsfull atmosfære.
Leveringstid:  3-4 uker

Model 548 Bordlampe

16 910 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

La meg introdusere deg for Model 548 bordlampe, en berømt design av den anerkjente Gino Sarfatti, som Astep har gitt liv til. Denne lampen er tro mot den rike arven fra 1951, og leker med persepsjon og skaper en unik balanse mellom lysrefleksjon og eleganse. Med modell 548 får du både diffust og reflektert lys - takket være den geniale justerbare spotlighten som rettes mot en reflekterende skjerm. Robert Frost sa en gang: "Det fantes aldri noe virkelig stort og sjenerøst hjerte som ikke var fullt av noe guddommelig." På samme måte er den store diffusoren lampens sjel og skaper en fortryllende aura i ditt personlige rom. Spotlighten i hvitmalt aluminium er en kombinasjon av funksjon og estetikk, og den hviler på en elegant rørformet arm i polert eller brunert messing. Modell 548 kombinerer funksjonalitet med kunst og stil, og har også en diskret optisk dimmerbryter, slik at du kan være tro mot det originale designet og samtidig oppgradere til en økonomisk LED-lyskilde.

Designet av Gino Sarfatti. Originaldesign fra 1951.

Bra å vite om Model 548 bordlampen


- Model 548 er verdsatt for det rettede lyset.
- Model 548 er også verdsatt for dimmerfunksjonen.
- Laget i Italia.
- Designet av Gino Sarfatti.
- Lyskilde er inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Astep ble grunnlagt i 2014 av den italienske designeren Alessandro Sarfatti og kombinerer italiensk designhistorie med skandinavisk eleganse. De relanserer ikoniske gjenstander i en moderne versjon og strever etter å forene ny teknikk med respekt for mennesker og miljø.