Servering / Serveringstilbehør
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Serveringstilbehør

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 657.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..28  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Eva Solo olje-/eddikkaraffel
178 NOK
Ordinær pris 299 NOK
Cylinda-Line vannkanne
579 NOK
Ordinær pris 1475 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..28  Neste »  |  Vis alle

Serveringstilbehør

For å perfeksjonere husholdningen og kjøkkenet kan det behøves en komplettering av serveringstilbehør. Det er disse detaljene som gir det lille ekstra og gjør at din borddekning for ethvert måltid vil se ut som noe tatt ut fra et interiørmagasin. Eller i det minste med en touch av interiørmagasin over seg!

 

Serveringstilbehør som forenkler

Det er brettene, serviettene, flaskene til olje og eddik, spisebrikkene og karaflene som både forenkler og pynter opp livet. Tenk hvis du ikke hadde et serveringsbrett, så du måtte løpe frem og tilbake mellom terrassen og kjøkkenet for å få med deg alle glassene og karaffelen. Eller hvordan ville det sett ut om du måtte helle oljen fra sin ordinære plastflaske? Vi vil ikke engang tenke på det. I stedet investerer vi i serveringstilbehør fra den danske favoritten House Doctor. Vi anbefaler også å bruke brett fra for eksempel Ferm Living, Design House Stockholm, Kaleido og Marble Tray fra Hay på bordet eller benken.

 

Største utvalget

Room21 tilbyr et bredt utvalg av serveringstilbehør, alt nøye utvalgt for at du skal kunne finne nøyaktig det du ønsker deg. Her finner du brett, karafler, underlegg, spisebrikker, servietter og olje- og eddik-sett. Se deg rundt i vår nettbutikk og oppdater kjøkkenskapene i passe tid for den nye sesongen.