Servering / Bestikk
Fri frakt 1-18 dec Rask leveranse
HANDLEKURV

Bestikk

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 176.
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Elegant kniv
House Doctor
75 NOK
Ox kniv, rustfritt stål
90 NOK
Brush kakespade & kakekniv
213 NOK
Style saltskje
House Doctor
38 NOK
Big Love skje
Alessi
56 NOK
AJ Kids bestikk-sett
Design Letters
249 NOK
Golden teskje, gull
House Doctor
60 NOK
Golden skje, gull
House Doctor
71 NOK
Ox skje, rustfritt stål
76 NOK
Brush kakegaffel
House Doctor
38 NOK
Gelato isskje
142 NOK
Style gaffel
House Doctor
50 NOK
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Neste »  |  Vis alle

Velg rett bestikk

Selvfølgelig er det av og til trivelig å grise til fingrene med et skikkelig kyllinglår eller en omgang med taco – det kan ikke benektes. Men etter et slikt tilfelle er det fint å gå tilbake til den siviliserte måten og spise med bestikk igjen.

Det er vel bare å innrømme at et par rene hender er mye mer behagelig i det lange løp, ikke sant? Det er klart at man likevel skal kunne ha det festlig. Det er faktisk lett å gjøre hverdagsmaten til en fest, og da er riktig bestikk en viktig detalj.

 

Kniver, gafler & skjeer – våre favoritter

Hos Room21 har vi bestikk for alle stiler og smaker. Er du en venn av stram eleganse, eller kanskje en av de som liker mer farge og form. Kanskje du foretrekker det stramme til fest eller vice versa?

Det spiller ingen rolle. Hos Room21 har vi valgt ut modeller som passer alle hjem og alle middager – uansett smak. Se gjennom og velg det bestikker du tror bringer hverdagsmiddagen til nye høyder.

 

Kjøp bestikk på nett

Vi kan tilby noen virkelige perler her hos oss. Hva sier du til Georg Jensens salatbestikk laget i tre eller den kule designen til Steltons produkter? Disse matcher du med bestikk fra enten Norman Copenhagen eller Klong.

Til deserten er skjeene fra Allessi noe som slår det meste. Ta en titt blant det store sortimentet og velg ut din favoritt for rask levering og til en god pris. Lykke til!