Servering / Bestikk
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Bestikk

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 193.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Elegant skje
49 NOK
Ordinær pris 58 NOK
Elegant kniv
64 NOK
Ordinær pris 75 NOK
Elegant gaffel
49 NOK
Ordinær pris 58 NOK
Elegant teskje
43 NOK
Ordinær pris 50 NOK
Elegant bestikk, 16 stykker
Fra 818 NOK
Ordinær pris Fra 964 NOK
Ox gaffel, rustfritt stål
65 NOK
Ordinær pris 76 NOK
Ox kniv, rustfritt stål
76 NOK
Ordinær pris 90 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Neste »  |  Vis alle

Velg rett bestikk

Selvfølgelig er det av og til trivelig å grise til fingrene med et skikkelig kyllinglår eller en omgang med taco – det kan ikke benektes. Men etter et slikt tilfelle er det fint å gå tilbake til den siviliserte måten og spise med bestikk igjen.

Det er vel bare å innrømme at et par rene hender er mye mer behagelig i det lange løp, ikke sant? Det er klart at man likevel skal kunne ha det festlig. Det er faktisk lett å gjøre hverdagsmaten til en fest, og da er riktig bestikk en viktig detalj.

 

Kniver, gafler & skjeer – våre favoritter

Hos Room21 har vi bestikk for alle stiler og smaker. Er du en venn av stram eleganse, eller kanskje en av de som liker mer farge og form. Kanskje du foretrekker det stramme til fest eller vice versa?

Det spiller ingen rolle. Hos Room21 har vi valgt ut modeller som passer alle hjem og alle middager – uansett smak. Se gjennom og velg det bestikker du tror bringer hverdagsmiddagen til nye høyder.

 

Kjøp bestikk på nett

Vi kan tilby noen virkelige perler her hos oss. Hva sier du til Georg Jensens salatbestikk laget i tre eller den kule designen til Steltons produkter? Disse matcher du med bestikk fra enten Norman Copenhagen eller Klong.

Til deserten er skjeene fra Allessi noe som slår det meste. Ta en titt blant det store sortimentet og velg ut din favoritt for rask levering og til en god pris. Lykke til!