Servering / Glass
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Glass

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 305.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..13  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Ripple glass, 4-pakk
Ferm Living
399 NOK
Ripple Long glass, 4-pack
499 NOK
Cognac glass, 2-pack
Normann Copenhagen
281 NOK
Ordinær pris 375 NOK
Cool Drinks glass
House Doctor
45 NOK
Timo glass 4-pack
Design House Stockholm
395 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..13  Neste »  |  Vis alle

Glass og kopper

Ukens høydepunkt er for mange det å stå opp på lørdagsmorgen, slå på radioen og høre signaturlåten til nitimen markere starten på programmet. Kaffetrakteren gurgler tilfreds på kjøkkenbenken, og det er på tide å fylle opp dagens første kopp.

Den koppen er viktig. Ta vare på disse morgenene, og gjør det gjennom å skaffe deg akkurat den koppen som passer deg.

 

For barna... og de voksne

Vi på Room21 har selvfølgelig også tenkt på de små i familien. Den store favoritten – og den passer like godt for voksne – er Mummikoppen fra Arabia. Koppene kommer i forskjellige motiv som hele familien kan ha glede av. Kanskje best å bestille en hver?

For de voksne som pendler finnes kopper i Take-Away modell, som gjør ferden i den tøffe rushtrafikken til en dans på roser.  Nyt din nybryggede kopp og se hvordan andre reisende står i kø rundt kaffeautomatene på jakt etter vassen kaffe til overpris. Det eneste du trenger å gjøre er å finne den fargen og modellen som passar deg og din ferd.

 

Glass til kveld og fest

Hvis lørdagsmorgen er ukens høydepunkt så er nok kvelden en god nummer to. Hvilket glass foretrekker du å drikke din whisky, eller det etterlengtede glasset med vin av? Brusen til barna skal vi heller ikke glemme – gjerne med noen isbiter i – da blir kvelden perfekt.

Til mer festligere anledninger sammen med gode venner anbefales vårt sortiment av cocktailglass, vinglass, Longdrink-glass og våre Cognacglass. Du finner lett din favoritt blant merker som Orrefors, Italla, Eva Solo og Rosendahl.

Bestill glass og kopper direkte på nett til gode priser og rask levering. Se deg rundt blant vårt sortiment og finn ut hva som passer ditt hjem.