Servering / Tallerkener
Fri frakt over 1000 kr * 30 dagers åpent kjøp
HANDLEKURV

 

Tallerkener

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-48 av totalt 542.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..12  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Rustic asjett, grå
House Doctor
83 NOK
Rustic dyp tallerken, grå
100 NOK
Rustic skål S, grå
House Doctor
45 NOK
Nordic sand tallerken 20 cm, sand
96 NOK
Nordic sand tallerken 26 cm, sand
155 NOK
Seletti eggeholder
114 NOK
Nordic sand eggeglass
Broste Copenhagen
48 NOK
Nordic sea eggeglass, grå
Broste Copenhagen
48 NOK
Sandrine tallerken S, blå
169 NOK
Lake skål Ø16, grå
House Doctor
100 NOK
Selma tallerken, 24 cm
Götefors Porslin
380 NOK
Lake tallerken Ø27, grå
130 NOK
Lake tallerken Ø21, grå
105 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..12  Neste »  |  Vis alle

Tallerkener

Å kjøpe et flott servise med gode tallerkener er en investering. Ingenting forbedrer måltidene like mye som å spise på pent porselen. I tillegg er det et område der vi har en rekke svenske klassikere – tallerkener, assjetter, dessertskåler og eggeglass som aldri går av moten.

Så er du på vei til å bytte ut ditt gamle slitte porselen – kanskje investere i noe helt nytt – er du på rett sted. Her har vi samlet alle våre tallerkener, fra moderne design til tradisjonelle mønster, og du kan helt enkelt bestille direkte på nett.

Handle porselen online

Å finne rett porselen kan være ganske vanskelig, og det finnes en rekke butikker som tilbyr forskjellige merker. Her har vi gjort det lett for deg, og har samlet alt på ett sted. Velg det porselenet du liker best, de delene som skal inngå, og handle online. Vi leverer deretter produktene til deg, i tillegg til priser som er vanskelig å slå.

Våre merker og favoritter

Som sagt finnes det klassikere på dette området. Ta for eksempel Rörstrands mønster som har brakt verden håp i årtier. Hos oss kan du kjøpe nyproduksjoner av de mønstrene du kjenner godt (og nå tåler de maskinoppvask). Det er selve definisjonen av investering.

Vi har også vakre tallerkener og serviser fra merker som Arabia, Kosta Boda, Ittala, Marimekko og mange fler. Se deg rundt i butikken og se hva som appellerer til deg. Vil du ha noe som stikker seg ut, et tradisjonelt mønster eller pene, hvite tallerkener?