Møbler / Bord
Fri frakt over 1000 kr * 30 dagers åpent kjøp
HANDLEKURV

 

Bord

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-48 av totalt 916.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..20  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Ray sidebord, grå/eik
545 NOK
Ordinær pris 1090 NOK
Plant Box plantekasse, grå
1899 NOK
Ray sofabord, svart
Department
1790 NOK
Ray sofabord, hvit
Department
1590 NOK
Ray sofabord, hvit/eik
1590 NOK
Edgy hylle, hvit
1575 NOK
Ray sofabord, gul/eik
795 NOK
Ordinær pris 1590 NOK
Golden sidebord 60, messing
1349 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..20  Neste »  |  Vis alle

Bord

Uansett om det gjelder en middag på kjøkkenet eller fredagskos framfor tven så fyller bordet en viktig funksjon. Rundt det samles man og på det plasserer man det som er viktig for stunden. Mat, drikke eller potetgullskåler – alt får sin plass.

Vi har bord for alle tilfeller rum og sammekomster, så kikk rundt blandt vårt sortiment så kommer du til å finne det du søker. Alt fra velkjente, bra fabrikanter.

 

Bordets material og form

Material og form kan variere etter hva man syntes og smak, og dette velger du helt selv. I Room21s brede sortiment finner du akkurat det du søker, kaffebord, runde bord eller et stilrent bord med italiensk design – du kommer å få mengder av ulike alternativ å velge mellom.

Bestill det bordet du vil han direkte på nettet og vi levererer kjappt til deg. Du slipper å jage rundt i møbelbutikker og kan i stillhet og ro gjøre dine valg fremfor dataen. Dessutenom har vi alltid bra priser- du kan til og med gjøre riktige fund.

 

Våre favoritter og merker

Det finnes ingenting bedre enn å “møtes over borden”, så gi deg en sjanse å innrede ditt hjem med rett bord for rett rom. Å velge et fint, funksjonelt bord gir hjemmet sin sjel og sine naturlige møteplasser.

Se deg omkring hos oss og oppdage favoritter fra marker som Department, Design House Stockholm eller Gubi. Vi garanterer at du finner et bord som dere kommer å trives med.