Møbler / Bord
Akkurat nå_ FRI FRAKT PÅ ALT 
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
0

Bord

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 951.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..40  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Plant Box plantekasse, grå
1899 NOK
Rio spisebord 140, hvit
2095 NOK
Ordinær pris 4190 NOK
Ray sofabord, hvit/eik
1590 NOK
Ray sidebord, grå/eik
545 NOK
Ordinær pris 1090 NOK
Marble bord L, svart
Ferm Living
4249 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..40  Neste »  |  Vis alle

Bord

Uansett om det gjelder en middag på kjøkkenet eller fredagskos framfor tven så fyller bordet en viktig funksjon. Rundt det samles man og på det plasserer man det som er viktig for stunden. Mat, drikke eller potetgullskåler – alt får sin plass.

Vi har bord for alle tilfeller rum og sammekomster, så kikk rundt blandt vårt sortiment så kommer du til å finne det du søker. Alt fra velkjente, bra fabrikanter.

 

Bordets material og form

Material og form kan variere etter hva man syntes og smak, og dette velger du helt selv. I Room21s brede sortiment finner du akkurat det du søker, kaffebord, runde bord eller et stilrent bord med italiensk design – du kommer å få mengder av ulike alternativ å velge mellom.

Bestill det bordet du vil han direkte på nettet og vi levererer kjappt til deg. Du slipper å jage rundt i møbelbutikker og kan i stillhet og ro gjøre dine valg fremfor dataen. Dessutenom har vi alltid bra priser- du kan til og med gjøre riktige fund.

 

Våre favoritter og merker

Det finnes ingenting bedre enn å “møtes over borden”, så gi deg en sjanse å innrede ditt hjem med rett bord for rett rom. Å velge et fint, funksjonelt bord gir hjemmet sin sjel og sine naturlige møteplasser.

Se deg omkring hos oss og oppdage favoritter fra marker som Department, Design House Stockholm eller Gubi. Vi garanterer at du finner et bord som dere kommer å trives med.