Møbler / Hagemøbler / Hagemøbler / Balkong
Fri frakt over 1000 kr * 30 dagers åpent kjøp
HANDLEKURV

 

Balkong

Begrens dine utvalg

Oppdatere
Viser 1-48 av totalt 114.
1  2  3  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Fatboy Edison the Grand lampe
3995 NOK
Ordinær pris 4699 NOK
Vendia stol, teak
2995 NOK
Air Chair stol, hvit
802 NOK
Ordinær pris 1146 NOK
Vendia bord, teak
4095 NOK

Balkongmøbler

Det er ikke så lett å innrede på sin balkong. Den lille overflaten gjør at man tvinges til å kutte ned på møblementet, og det er jo naturlig, selv om det ikke er spesielt moro. Man vil jo kunne sitte der, gjerne to og om mulig tre, fire personer, og til det vil man jo ha et bord å sette fra seg sine iskalde drinker på.

For de med liten balkong virker det kanskje som om det er umulig, men desto mer moro er det å løse problemet.  Alt handler nemlig om planlegging for den lille overflaten på balkongen. Litt mindre møbler, litt smartere løsninger og kreativ tenking løser det meste.

Vi hjelper deg og din balkong et godt stykke på vei.

 

Skap dine drømmers balkong online

Vi har et stort utvalg av smarte møbler som ikke tar stor plass, og som kanskje kan legges sammen når de ikke er i bruk. Tenk på hvordan du vil utnytte overflaten du har til rådighet og skap en effektiv planløsning.  Deretter kan du lete blant vårt sortiment, bestille det du liker direkte på nett og vente på vår hurtige levering.

Akkurat vår avdeling for balkongmøbler er særdeles god, og her finner du det meste fra mindre stoler og bord til krakker.

 

Våre favoritter

Å sette seg ned en varm sommermorgen med solen i ansiktet, slappe av i en stol fra Fiam med en kopp kaffe stående foran seg på det citrusgule bordet fra Fermod. Høres ikke det fantastisk deilig ut? Se etter blant vårt sortiment, der finner du varemerker som Fiam, Fermod og i tillegg Grythyttan.

Der kommer du til å finne dine favorittmøbler til balkongen.