Møbler / Hagemøbler / Hagemøbler / Hagebord
Fri frakt over 1000 kr * 30 dagers åpent kjøp
HANDLEKURV

 

Hagebord

Begrens dine utvalg

Oppdatere
Viser 1-48 av totalt 224.
1  2  3  4  5  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Vendia bord, teak
4095 NOK
Floréal bord Ø77, carrot
1792 NOK
Ordinær pris 2310 NOK
Sixties bord, plum
3490 NOK
Domo bänk outdoor, svart
4571 NOK
1  2  3  4  5  Neste »  |  Vis alle

Hagemøbler

Hekken er klippet med kirurgisk presisjon, steinfliser er helt fri for utstikkende gress, epletreet er renset og plenen ser ut som en golfbane. Du ser ut over den nyopprettede oase, og ønsker å sitte ned og nyte din velfortjente lur. Det er i disse øyeblikkene du trenger komfortable hagemøbler. Møbler som gjør hagen et sted i naturen - et sted der du ønsker å bo.

Ta vare på dine møbler 

Møblene du har i hagen lider selvfølgelig av mer slitasje enn dem innendørs. Regn, frost, vind - alle gjør sitt beste for å gi seg på dine bord og stoler. Derfor er det viktig at du tar vare på dine hagemøbler.

Her finner du alt tilbehør som trengs, for eksempel treolje fra Leather Master Scandinavia, noe som gjør at du kan bruke hagemøbler år etter år.

Kjøp hagemøbler på nettet

Det er lett å handle hos oss - hele året rundt. Hos Room21 kan du kjøpe dine hagemøbler allerede i desember, og du er alltid tilbudt rask levering og gunstige priser.Vi har vel alle en drøm om å ligge en varm sommerdag i en hengekøye med en god bok. Savner du trær eller tvungen til å bråke om plassering med uregjerlige familiemedlemmer? Sjekk ut den vakre Hammock fra Fatboy - både mobil og deilig og det beste er at to vil fint på plass i den! Vi tilbyr også utendørs produkter fra merker som Brafab, Grythyttan,  Departmentog andre. Sjekk ut for å se hva som ville passe hagen din, forberede deg for neste sommer i fred og orden på nettet.