Hagemøbler – Kjøp online på Room21.no
Fri frakt over 1000 kr * 30 dagers åpent kjøp
HANDLEKURV

 

Hagemøbler

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-48 av totalt 773.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..17  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Hageslange, grå
Garden Glory
852 NOK
Hageslange, turkis
Garden Glory
995 NOK
Air Chair stol, hvit
802 NOK
Ordinær pris 1146 NOK
Luxembourg stol, carrot
1816 NOK
Ordinær pris 2390 NOK
Plant pottestativ, large
349 NOK
Classic veggfeste, grå
424 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..17  Neste »  |  Vis alle

Utemøbler

Skap deg en liten oase for deg selv i ditt eget hjem. Det trenger du. Litt fred og ro i solen, med en kopp kaffe og en god bok i hånden. Høres ikke det ut som en plan? Hvordan du enn bor trenger du gode utemøbler – på din lille balkong mitt i byens sus, i hagen inntil huset eller på altanen ute på ditt landsted.

Størrelsen har heller ikke i dette tilfellet noe å si, hovedsaken er at man trives og tar seg tid til å nyte tilværelsen. Det gjør man virkelig i møblene fra Room21. Uansett om det gjelder en stilfull lunsj i solskinnet, en liten hverdagsmiddag med familien eller en vill krepsefest i augustnatten så har vi alle alternativene.

Fellesnevneren er at våre møbler er holdbare, vakre å se på og fremfor alt behagelige å sitte i. Uansett hvilke type møbler du velger, så kan du være sikker på at ditt valg er rett. Det var jo du som valgte.

 

Kjøp utemøbler online

Room21 tilbyr et bredt sortiment av utemøbler, som er lett å bestille og som leveres raskt. Hva trenger du? En sofa til altanen, et lite vegghengt bord til balkongen eller en liten krakk til å hvile bena på etter middagen?

Hos oss finner du alt og i tillegg til overkommelige priser. Let i sortimentet, finn det du og ditt uteområde trenger og bestill. Vi leverer raskt til deg. Vi tilbyr hagestoler, hagebord, balkongmøbler og tilbehør fra kjente varemerker som Kartell, Röshults, Fermob, Grythyttan med flere. Se hvilke møbler som passer akkurat deg!