Møbler / Hagemøbler / Hagemøbler / Puter & Tilbehør
Fri frakt 1-18 dec Rask leveranse
HANDLEKURV

Puter & Tilbehør

Begrens dine utvalg

Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 69.
1  2  3  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Hageslange, svart
Garden Glory
852 NOK
Delux munnstykke, gull
Garden Glory
948 NOK
Hageslange, grå
Garden Glory
852 NOK
Classic veggfeste, svart
424 NOK
Classic veggfeste, grå
424 NOK
Classic munnstykke, hvit
452 NOK
Flame ildfat Ø47
1995 NOK
Hageslange, hvit
Garden Glory
852 NOK
Hageslange, gull
Garden Glory
1233 NOK
Classic veggfeste, hvit
424 NOK
Hageslange, turkis
Garden Glory
852 NOK
Classic munnstykke, krom
948 NOK
Hageslange, rusty rosé
852 NOK

Tilbehør til utemøbler

Også når det kommer til møblementet utendørs, så er de små detaljene direkte avgjørende. En parasoll som beskytter mot den stekende solen, vakre lyslykter som lyser opp sommerkvelden, behagelige puter til å sitte på, og andre småting som gjør at du vil tilbringe tid i hagen.

Med rett tilbehør til hage og utemøbler skaper du et rom utendørs.  Du kommer til å sette pris på det hele sommeren, ja, til og med i januar når du begynner å lengte til neste sommer.

 

Handle online hos Room21

Trenger du en stabil parasoll eller varmende og fine puter til dine stoler? Disse tingene finner du i vårt sortiment og kan i fred og ro bestille til gode priser. Vår raske levering tar seg av resten.

Når det gjelder stolputer er det lurt å velge kvalitet. Å ha puter som tåler vann og som samtidigt gir en gjenkjennelig følelse av stoff er den beste kombinasjonen. Du vil ikke sitte på vinyl, men heller ikke tvinges til å løpe inn med putene ved den minste antydning til regn. Derfor har vi skikkelige stolputer og puter laget spesielt til utendørsbruk. Materialer som er behagelig å sitte på samtidig som de tåler vann.

 

Våre produkter og varemerker

Vi kan stolt presentere produkter fra merker som Röshult, Eva Solo, Skagerak, Brafab og mange flere. Til sammen gjør de alt det du kan tenke deg er nødvendig for å gjøre det koselig i og omkring dine utemølber.

 

Se gjennom sortimentet, finn akkurat det du trenger og bestill direkte på nett.