Møbler - Room21.no
Fri frakt over 1000 kr * 30 dagers åpent kjøp
HANDLEKURV

 

Møbler

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-48 av totalt 4348.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..91  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Mixrack skostativ L, svart
Showroom Finland
825 NOK
Wood pinnestol H17, grå
795 NOK
String vitrineskap
Fra 3177 NOK
Wood pinnestol H17, svart
795 NOK
Wood pinnestol H17, grågrønn
795 NOK
Wood pinnestol H17, hvit
795 NOK
Mixrack skostativ M, svart
Showroom Finland
735 NOK
Forms stol 2-pakk, svart
1904 NOK
Rack henger, svart
House Doctor
550 NOK
Wood pinnestol H17 6-pakk
4500 NOK
Wood pinnestol H17, hvitpigmentert eik
850 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..91  Neste »  |  Vis alle

Møbler

Tenk deg at du står inne i et tomt hus hvor du selv får ta dine egne avgjørelser gjeldende møbler.

En sofa under vinduet,  en god lenestol i ett hjørne, noen stoler inne i det foreslåtte kontoret. Du tenker videre og konkluderer at du  definitivt vil trenge noen hyller, kanskje et skikkelig spisebord for de store middager med familie og venner som kommer i fremtiden.

Det slår deg helt  plutselig,at alt dette vil koste deg både tid og penger på å løpe rundt i diverse møbelforretninger og dette er ingenting som er høyt på ønskelisten. Du begynner å nøle og tenke hvorfor må alt være så vanskelig. Hvorfor kan ikke alt bare samlet på ett sted?


Handle møbler online hos Room21

Det er et spørsmål som ikke lenger er nødvendig. Nå kan du i ro dekorere og innrede foran datamaskinen. Brygge litt kaffe og bestemmer deg for hva du vil ha når du ser gjennom vårt omfattende utvalg. Hvorfor svette og løpe rundt i byen når du finner hver eneste detalj du leter etter her på Room21?

Det eneste du trenger å gjøre er bare å velge det du vil ha og bestille det hjem på døren. Room21 tilbyr både rask levering og gunstige priser.


Våre kategorier og varemerker

Room21 er stolte av å kunne tilby et utvalg av produkter som vil gjøre valgene både enklere og mer vanskelig. Enkelt i den forstand at vi har kategorisert alt, i lett navigerte over- og underkategorier. Mer vanskelig fordi vi har så mye å velge mellom!

Ta deg god tid og finn det du ønsker og se blant våre varemerker som Lammhults , Magis , House Doctor , Department og flere. Her er noen typer møbler du kan ta en nærmere titt på.

Bord: Et stort utvalg av bord i alle slag og for alle rom . Vi har spisebord , rullebord , salongbord og mye mer .

Lenestoler og puffer: Det er alt fra designklassikere til mer moderne kreasjoner . Ta en titt, og du vil finne din favoritt stol

Sofaer: De fleste mennesker bruker mye av sin fritid på sofaen . Se deg rundt her og finn en pefekt for deg og din familie .

Stoler og krakker: Enten du leter etter en trestol , en designklassiker eller en mer moderne stol ved spisebordet , vil du finne det her .

 

Og nå har vi bare nevnt noen av møbler og møbeltyper vi har på Room21 . Ta en titt for deg selv og du vil finne det du søker. Vi garanterer det. Velkommen tilbake!