Oppbevaring – Kjøp online på Room21.no
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Oppbevaring

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 1041.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..44  Neste »  |  Vis alle
Sortering
1  2  3  4  5  6  7  8  ..44  Neste »  |  Vis alle

Hyller og forvaring

Hva kan være mer velkommet enn ti minutter innen gjestene kommer finne en boks å stappe ned forrstyrrende saker som man har glemt å legge bort? Og om boksen er fin og gir rommet en ekstra dimensjon? Ja, da er det vel enkelt.

Hos Room21 finnes alle tenkbare typer av forvaring. Alt fra små bokser å plassere dine fineste sykker i videre til store byråer med kapasitet å svelge din halve garderobe for å så avsluttes med fint designende magasinforvaring for å plassere dine samling av motemagasiner i.

Utvalget er enormt med andre ord. Du kan kjøpe større skap, vitrinskap og byråer eller småforvaring som baderomshyller og korver. Ta deg en titt etter hva akkurat du søker.


Kramfors bidrag til verdens hjem

Nils Strinning het en envis mann fra den lille byen Kramfors i Sverige. Hans fotoavtrykk kan du snart se i hvert manns hjem og har gjort dette siden 50-tallet. Det var nemlig da han som nyuteeksamineret ung mann til sammen med sin frue skapet sitt livsverk. Vilket?

Stringhyllen naturligvis. Denne geniale iden som viste seg å passe de aller fleste hjem likvell som de med en kjærlighet til å ha sine saker fremme. Med stringhyllen kan du gjøre i stort sett alt, bygge lag på lag med et skap under, sett hyllene vedsiden av hverandre og sett startskuddet for et fremtidig biblotek. Du bestmmer. Det er bare fantasien som setter stopp.

Stringhyllen er tidløs og noe du har livet ut.


Bestill dine favoritter online hos Room21

Hos oss finner du mer enn den nevnte Stringhyllen, også velkjente merker som Bruno Mathsson, Muuto, House Doctor, Kartell, Vitra, Nord og mange fler. Scroll deg gjenom utvalget i stillhet og ro og få den varen du valgte leveret innom kort tid. Kjappt, enkelt og flott!