Sofaer – Kjøp online på Room21.no
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Sofaer

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 81.
1  2  3  4  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Stay 3-seter sofa, sand
17490 NOK
Ordinær pris 22180 NOK
1  2  3  4  Neste »  |  Vis alle

Sofaer, en kjærlighetshistorie

Hvis stuegulvet  er sett på som et hav så er sofaen en trygg  flåte for å krype opp i. En frelser rett og slett. Det er sofaen du sitter i med en kopp varm sjokolade etter en hard arbeidsdag. Det er sofaen du sitter i på en lørdag kl 16.00 sammen med din familie foran tven.

Sofaen er  din trygge havn. Det er i den det skjer.


Familiens samlingspunkt

I dette samfunnet av stress, er det fint å vite at noe der hjemme kan få hele familien til å samles. En ro sprer seg så raskt dere synker ned sammen og setter på en film, noen muntre TV-serier eller et familieprogram.

Sofaen er et sted for rekreasjon - noe som hele familien trenger.


Sofaer - Modeller og Design

Vil du ha en sofa i skinn for å matche resten av rommets strenge design, eller er du ute etter en stor sofa som kan romme en hel familie? Du foretrekker kanskje å se en modell med en divan - fortrinnsvis i hjørnet som du har merket som ditt? Leter du etter en 2 - eller 3-seters sofa? Kanskje en hjørnesofa eller sovesofa?  Alt finnes her.

Hos Room21 finnes alle varianter du kan tenke deg og varemerker som ire, Department, kartell med flere. Vi er sikre på at du vil finne den rette typen. Ikke glem å se på vårt egne varemerke Formaterial.

Bestill din sofa direkte på nettet for den beste pris og rask levering. Se deg rundt gjennom tilbudet og kjøp sofaen du vil.