Møbler / Stoler
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Stoler

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 919.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..39  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Wood pinnestol H17, grå
632 NOK
Ordinær pris 800 NOK
Wood pinnestol H17, svart
632 NOK
Ordinær pris 800 NOK
Wood pinnestol H17, hvit
632 NOK
Ordinær pris 800 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..39  Neste »  |  Vis alle
Stolen, bekvem og vakker.
Stolen er en viktig del i våre hjem i dag. Den skal ikke bare være flott å se på, men også bekvem å sitte i. I dag tilbringer vi store deler av dagen vår sittende, på jobben, på middag med venner, på skolen… Listen kan gjøres lang. Derfor er komfort en viktig del for å lette vår sittende hverdag.
 
Familiens samlingspunkt.
Hos oss på Room21 finner du stoler i forskjellige stiler, farger, former og design. Du kan blande nye med gamle, svarte med hvite og myke med harde. Alt for å skape en stil som passer akkurat deg! Å samle familie og venner rundt bordet etter en lang dag fra hverandre er viktig for mange.
 
Stoler- modeller og design.
Vårt sortiment tilbyr behagelige og flotte stoler som skaper en trivelig samlingsplass i ditt hjem, samtidig som de blir en fin innredningsdetalj. Uansett hvilken stol du leter etter; en klassisk hvit pinnestol eller design fra Ton, Hay og Tolix –så finner du den hos oss! Vi tilbyr bekvemme arbeidsstoler, høye barstoler og krakker når det er nødvendig med ekstra plasser. Se deg rundt i vårt sortiment for å finne stolen som passer akkurat deg!​