Kjøkkenredskap – Kjøp online på Room21.no

Fri frakt på kjøp over 1000 kr - Gjelder ikke hjemlevering eller bedriftspakker.

x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
0

Kjøkkenredskap

Begrens dine utvalg

Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 445.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..19  Neste »  |  Vis alle
Sortering
AJ matboks A-Z, hvit
Design Letters
189 NOK
Upside Down glassholder, svart
Scandinavian Design Factory
286 NOK
Walnut skjærefjøl, medium
288 NOK
Kitchen tang
131 NOK
Dressingshaker 0,25 L
200 NOK
Ordinær pris 299 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..19  Neste »  |  Vis alle

Kjøkkenredskap

Et ryddig kjøkken er et funksjonelt kjøkken. Gjør kjøkkenet ditt like flott og funksjonelt som du alltid har drømt om. Få en slutt på skjærefjøler som ligger spredt ut, oppvaskmiddel som helles rett fra sin kjedelige forpakning og målebegrene som aldri er der du tror de er.

Smarte og enkle løsninger er alltid velkommen. Spesielt på kjøkkenet, der vil man selvfølgelig at alt finnes på sin plass og at alt fungerer som det skal. Room21 har samlet alle disse smarte løsningene for deg. Velkommen inn og se etter de redskapene som du ønsker deg!

 

Kjøp kjøkkenredskap på nett

Vi tilbyr i tillegg til våre overkommelige priser også rask levering, slik at du får tid til å gjøre andre ting. Til for eksempel å lage all den maten som våre tilbehør hjelper deg med.

Se deg rundt i vårt store utvalg av redskap og bestill det som passer ditt kjøkken og ditt hjem.

 

Våre produkter og varemerker

Er du lei av både søppelbøtten og den unødige plassen den tar? Sjekk ut oppvaskbenkoppbevaringen fra Joseph Joseph – her snakker vi smidige løsninger! Renner det fra øynene når du hakker løk og du er ikke så sugen på å lage mat iført vernebriller? Løsningen heter Løkhakker og kommer fra Zyliss. Vil du ha et tynt lag olivenolje på salaten eller smørbrødet? Da anbefaler vi Oljesprayen fra Prepara.

Hos Room21 finner du alt dette og mye mer, og det samlet på ett sted. Se deg rundt så finner du flotte kjøkkenredskap som gjør livet enklere.