Kontor – Møbler og belysning – Kjøp online på Room21.no
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Kontor

Begrens dine utvalg

Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 1537.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..65  Neste »  |  Vis alle
Sortering
1  2  3  4  5  6  7  8  ..65  Neste »  |  Vis alle

Kontorsinnredning

Kontoret er et sted hvor du sannsynligvis tilbringer mye tid. Hvorfor ikke benytte anledningen til å gjøre det hjemmekoselig og - kanskje viktigst - praktisk. Da du skal sitte der så lenge kan du jo passe på å trives, ikke sant?

Få deg en stol som passer kroppen din, sørg for at den kjedelige, gamle søppelbøtta  er erstattet med en som gjør deg glad, og sørg for at pulten din har plass til mer enn bare din datamaskin.

Det er når du føler deg komfortabel at du produserer på ditt beste.


Funksjon og resultat

Man kan spare mange timer ved å bare endre litt blant objektene på skrivebordet. Ta deg tid til å organisere ditt kontor med smarte mapper, mappeskuffer og annen oppbevaring. Room21 har samlet alt du trenger, alt du trenger å gjøre er å se hva du har behov for. Når dette er gjort, så kan handle på nettet og vente på en rask levering.

Skrivebord og kontorstoler

Å ha et godt bord og matchende kontorstol er viktig. Ikke bare for deg å sitte komfortabelt, men også for kroppen til å føle seg bra. Å ha en ergonomisk riktig arbeidsstilling er nødvendig.

Bestill derfor kvalitetsprodukter og kontormøbler som du kan stille inn i henhold til dine behov.


Favoritter og merker

Å gå inn i et kontor trenger ikke være med en følelse av kjedsomhet. Se blant Room21 sortimentet og forestill deg produktene på ditt kontor. Hva med Heritage 135 - skrivebordet fra Select21 - matchet med en Syvern fra Fritz Hansen? Ikke helt feil eller hva?

Ellers er det en rekke produkter fra f.eks Hay, Kartelll, House Doctor, Nomess Copenhagen, Authentics og mange andre. Ta en titt, og du vil finne det du søker.