Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Click Spisestol, Pine Green

Click Spisestol, Pine Green

2 507 kr
Click er en spisestol fra Houe med et design som passer perfekt både innendørs og utendørs.
På lager

Click Spisestol

2 507 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Click er en spisestol fra Houe med et design som passer perfekt både innendørs og utendørs. Click er en stol med ergonomisk design, avtagbare plastlameller, lett stålramme og elegante armlener i bambus. Den er designet av Henrik Pedersen og byr på komfort, funksjonalitet og allsidig sjarm.

Plastlamellene kan klikkes på og av, noe som gjør det mulig å modifisere stolen ved å forandre eller blande ulike farger.

Bra å vite om spisestolen


- Finnes i forskjellige farger.
- Fra serien Click.
- Designet av Henrik Pedersen.
- Stabelbar.
- Til både innendørs og utendørs.
- For mer informasjon, last ned PDF.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Houe er et dansk varemerke som ble grunnlagt i 2007. Houe kombinerer utrolig komfort og stilren design. Houe streber alltid etter en høy standard i alt håndverk. Prisverdig luksus er Houe sin filosofi, og det merkes i materialvalg og hvordan materialet blir håndtert og brukt. Houe har et veletablert samarbeid med alle fabrikkene sine, som strekker seg over flere år, noe som sikrer at produktene alltid opprettholder samme høye standard der hver detalj, ledd eller komponent gjennomgår en omhyggelig prosess av Houe sitt erfarne team. Houe sin filosofi er prisverdig luksus.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null