Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Click Sunrocker Solseng, Sort

Click Sunrocker Solseng, Sort

5 024 kr
Click er en gyngestol fra Houe med et komfortabelt og innbydende design som er perfekt for avslappede stunder utendørs.
På lager

Click Sunrocker Solseng

5 024 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Click er en gyngestol fra Houe med et komfortabelt og innbydende design som er perfekt for avslappede stunder utendørs. Click Sunrocker er en solseng fra Houe med et unikt balansesystem som gjør det enkelt å gå fra sittende til liggende stilling. Opplev enkelhet og komfort, designet av Henrik Pedersen. Perfekt til å slappe av på terrassen.

Plastlamellene kan klikkes på og av, noe som gjør det mulig å modifisere stolen ved å forandre eller blande ulike farger.

Bra å vite om solsengen


- Finnes i forskjellige farger.
- Fra serien Click.
- Designet av Henrik Pedersen.
- For mer informasjon, last ned PDF.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Houe er et dansk varemerke som ble grunnlagt i 2007. Houe kombinerer utrolig komfort og stilren design. Houe streber alltid etter en høy standard i alt håndverk. Prisverdig luksus er Houe sin filosofi, og det merkes i materialvalg og hvordan materialet blir håndtert og brukt. Houe har et veletablert samarbeid med alle fabrikkene sine, som strekker seg over flere år, noe som sikrer at produktene alltid opprettholder samme høye standard der hver detalj, ledd eller komponent gjennomgår en omhyggelig prosess av Houe sitt erfarne team. Houe sin filosofi er prisverdig luksus.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null