Belysning / Lamper
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Lamper

Begrens dine utvalg

Viser 1-24 av totalt 2275.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..95  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Molecular taklampe, 5 lys
1759 NOK
Ordinær pris 2125 NOK
Game vegglampe lang, svart/hvit
1319 NOK
Ordinær pris 1438 NOK
Bourgie bordlampe, transparent
2515 NOK
Ordinær pris 2959 NOK
Club vegglampe, svart
1178 NOK
Ordinær pris 1321 NOK
Club gulvlampe, svart
2229 NOK
Ordinær pris 2452 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..95  Neste »  |  Vis alle

Lamper

Vintertid på vår side av kloden er ingen barnelek direkte. Vi går til jobben i totalt mørket for så siden ved slutten gå hjem igjen i samme totale mørket. Aldrig har vel behovet av lys vært større enn akkurat da.

Fyll ditt hjem med lys og dette med lamper av alle de slag og gå veien hjem fra jobben blir så mye lettere. Det garanteres. Med mange ulike lyspærer i et rom øker trivselen direkte. Faktumet er at de fleste innrederne rekommenderer at man har 6-8 lyspærer i en stue. Har du det?


Lampens del i hjemmet

Forutenom at gjennom sin primære oppgift – å gi lys- er lampene en stor og viktig del av innredningen. Hva kan være vakrere enn å se skinnet fra skrivebordslampen og hva er kosligere enn å sette seg i en lenestol med en bok i skinnet fra en fin leselampe?

Hos oss finnes lamper for alle smaker og for alle rom og bruksområder. Ta deg en titt og bestem deg for hvilken som passer best for deg. Er det en leselampe, taklampe eller kanskje noe til kjøkkenet? Vi har alt. Velkommen inn!


Våre favorittlamper

Man skaffer seg alltid en favoritt, uannsett om det gjelder mat, fotballslag eller musikk – det er uanngåelig. Hos Room21 blir det bare litt vanskligere å velge. Vårt sortiment er nemlig fylt med lamper fra designer som Fritz Hansen, Cult Design, Flos, Kartell, Louis Poulsen og Zero.

Vanskelig å velge? I dette tillfellet får man heie på alle!