Belysning / Lyskilder
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Lyskilder

Begrens dine utvalg

Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 219.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..10  Neste »  |  Vis alle
Sortering
1  2  3  4  5  6  7  8  ..10  Neste »  |  Vis alle

Lyskilder 

Er du lei av å se den samme slags glød hele året? Lei av den gamle lyspæren som tålmodig oppfyller sin funksjon, men tilbyr ikke noe ekstra. Faktisk, så kan du løfte hele følelsen av rommet med energismarte, stilige og dekorative lamper. Du kan piffe opp hjemmet med lyskilder som har mønster eller en annen form.

Med de rette lyspærer, kan du billig få et helt nytt rom.  Måten lyset faller og hvordan lampene ser ut er en viktig del av god hjeminnredning. Så se gjennom vårt utvalg av LED og halogenlamper, og velg noen dekorative istedet for den gamle lyspæren.


Lyskilder i vårt sortiment.
 

Vi tilbyr lyskilder og lamper til bra priser og har i vårt lager merker som Philips, Orrefors, Muuto, Edison, House Doctor med fler. Gi ditt hjem en ny glød og sjekk vårt utvalg før du bestemmer deg.

Vi leverer raskt til deg og har alltid bra priser på uansett hva du bestiller!


Miljø og energi

Å være miljøbevist er nå absolutt et must. Vi må alle dra vårt strå for å redde planeten. Det lille du bidrar med blir i det hele stort. Bare gjennom å bytte din vanlige lyspære mot en halogenpære sparer du opptil 30% energi og får en lampe med to års levelengde.

Her kan du kombinere bra design med god “miljøtanke”. Sjekk vårt utvalg av lamper og bestill det som passer ditt hjem.