Inredningsdetaljer / Dekorasjon
Fri frakt 1-18 dec Rask leveranse
HANDLEKURV

Bestill senest 16 des og få levering til jul (lagerførte varer)

Dekorasjon

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 2040.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..85  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Ring lysestake S, svart
195 NOK
Liljan lysestake
855 NOK
Etch lyslykt, messing
569 NOK
Glas lyslykt M, hvit
Tell Me More
161 NOK
Glas lyslykt S, grå
Tell Me More
123 NOK
Bubble blomsterpotte, grå
159 NOK
Glas lyslykt M, grå
Tell Me More
161 NOK
Jar vase L, klar
House Doctor
75 NOK
Groove vase M, svart
House Doctor
275 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..85  Neste »  |  Vis alle

Dekorasjon

Det fine med små detaljer er at man med ekstremt begrensede middel kan fortelle sin historie. Hvem man er, hvor den kommer ifra og hva man drømmer om. Det gamle familiefotoet over sengen, sine første skøyter som henger på en spiker i gangen og den gigantiske maleriet av New Yorks skyline.

Samtidig forteller noe om deg og gir dessutenom hjemmet en personlig preg. Som det skal være. I hvert hjem bør de små detaljene få ta plass og gi energi til seg selv og sine besøkere.


Bestill dekorasjon online

Room21 har et bredt utvalg av innredningsdetaljer som piffer opp ditt hjem. Det fine er at du slipper å lete igjennom alle butikkene for å finne dem, alt du behøver å gjøre er å finne det du søker, bestille og nyte av våres kjappe leveranse. Kjappt og greit.


Room21s favoritter

Det er vanskelig å ikke forelske seg i våre varemerker og deres produkter. For eksempel Kay Boyesens samlede produksjon. Eller hvorfor ikke lysestakene fra Areawear og Skultuna? Vil man ha noe å stille blomstene i så er jo vasene fra House Doctor direkte umotstålige.

Utover disse så gir Room21 også dekorasjonsdetaljer fra merker som Rosendahl, Asplund, Georg Jensen, Kartell, Klong, Stelton og mange, mange flere. Du finner lyslykter, lysestaker, trefigurer, krukker og alt annet du kan tenke deg du ville dekorer ditt hjem med.

Finn dine favoritter hos oss,  risken finnes at det blir mange!