Inredningsdetaljer / Duft & Kroppsomsorg

Fri frakt på kjøp over 1000 kr - Gjelder ikke hjemlevering eller bedriftspakker.

x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
0

Duft & Kroppsomsorg

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 179.
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Lys 24 cm, hvit
House Doctor
10 NOK
Kissable Cheek duftlys
119 NOK
Ordinær pris 199 NOK
Romspray, regnskog
195 NOK
Sjampo 450 ml, sitrongress
237 NOK
Rimfrost, duftpinner
332 NOK
Gryningsljus, duftpinner
332 NOK
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Neste »  |  Vis alle

Duft – En del av opplevelsen.

Da det kommer til innredning og trivsel så er vel få saker så bortglemte som akkurat dufter? Du husker vel hvordan det alltid duftet av nybakte kanelboller eller kaker fra kjøkkenet hos din mormor? Der var det – takket være disse dufter – svært hyggelig å være.

Eller bare ta sånne saker som nyvasket gulv eller skyllemiddel til klær. Klart det er noe helt spesielt med disse? Du forbinder dem med friskhet - og det vil man alltid kjenne.

Hvordan er det hjemme hos deg? Har du noen spesiell duft som du ønsker å formidle bare om deg og ditt hjem?  Tenk over dette, og ta en titt på vår omfattende utvalg.


Bestill baderommets dufter online.

Har du noen gang vært på spa? Ligge der på bordet mens en massør knar din rygg og neseborene fylles med en nydelig duft av lavendel. Opplev den følelsen i  ditt eget bad - hver dag.

Vask kroppen med en seder-duftende såpe, sett deg i et saltbad og avslutt ved å gni inn kroppen med en fuktighetskrem som inneholder en duft av sort pepper. Både rekreasjons-og uformell luksus i ett og til en billig pris!

Alt dette finner på Room21 og det tilbys til meget rimelige priser. Alt du trenger å gjøre er å bestille, og vente på vår raske levering.


Room21s varemerker og favoritter

Hos oss er det lett å skjemme bort seg selv med hjelp av dufter fra hele verden. Lavendel, koriander, chili, vanilje, mynte, mandel med mer er noen av de luktene du kan forbedre hjemmet ditt med.

Luktene kommer i form av såper, stearinlys, kremer, skrubber, etc, og merkene bak disse produktene er Lilla Bruket, Kew Royal Botanical Gardens, House Doctor og Af Swedala.

Hver ting har sin duft - finn din favoritt hos oss.