Jul / Jule / Julebelysning
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Julebelysning

Begrens dine utvalg

Viser 1-24 av totalt 98.
1  2  3  4  5  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Heart lysdekorasjon, small
263 NOK
Ordinær pris 375 NOK
Stjerne hvit 600, rød ledning
1707 NOK
Ordinær pris 1897 NOK
ÖR10 lysestake, natur/grå
2000 NOK
Ordinær pris 2500 NOK
1  2  3  4  5  Neste »  |  Vis alle

Julebelysning

Da var det jul igjen. En tid for å lage lussekatter, julegodt, treet skal pyntes og pepperkaker skal bakes. En koselig tid på året. En tid med ekstra pynt i vinduet, på kommoden og i hyllen. Det skal pyntes med julestjerner, adventslysestaker og julekuler i alle mulige former og farger og julegaver skal pakkes inn. 

Vinterens høytid behøver ikke innebære rødt, nisser og granbarlukt. Det kan også være hvitt, crisp og sølv som glitrer eller messing som skinner. Adventslysestaken behøver ikke være fire røde lys, fluesopp og mose, den kan også bestå av fire Kin lyslykter fra Skultuna eller espressokopper fra Designletters med siffer på. Fantasien skal utfoldes og det er viktig at du liker julepynten din.


Julestjerner til vinduet har vi i mange ulike varianter og former. Hva sier du om en pappstjerne fra Watt og Veke, den enkle Fling pendelen eller fine stjerner fra Star Trading? Passer ikke stjernene så finnes det mange varianter av lysestaker. Fine eksempler er den klassiske ildfluen som kan lyse året rundt eller en rød  Örsholmsstake.