Jul / Jule / Julebelysning
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Julebelysning

Begrens dine utvalg

  • Adventslysestaker Julestjerner Lysslynger
  • Beige/brun Blå Grå Grønn Hvit Lyst tre Messing/kobber Multifarget Rød Svart Sølv/krom Transparent
  • Bsweden Belysningsbolaget Design House Stockholm House Doctor Louis Poulsen Northern Smak Design SMD Design Star Trading Watt & Veke Örsholmsstaken
  • Barnerom Kjøkken Kontor Soverom Spisestue Stue Utendørs

Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 99.
1  2  3  4  5  Neste »  |  Vis alle
Sortering
1  2  3  4  5  Neste »  |  Vis alle

Julebelysning

Da var det jul igjen. En tid for å lage lussekatter, julegodt, treet skal pyntes og pepperkaker skal bakes. En koselig tid på året. En tid med ekstra pynt i vinduet, på kommoden og i hyllen. Det skal pyntes med julestjerner, adventslysestaker og julekuler i alle mulige former og farger og julegaver skal pakkes inn. 

Vinterens høytid behøver ikke innebære rødt, nisser og granbarlukt. Det kan også være hvitt, crisp og sølv som glitrer eller messing som skinner. Adventslysestaken behøver ikke være fire røde lys, fluesopp og mose, den kan også bestå av fire Kin lyslykter fra Skultuna eller espressokopper fra Designletters med siffer på. Fantasien skal utfoldes og det er viktig at du liker julepynten din.


Julestjerner til vinduet har vi i mange ulike varianter og former. Hva sier du om en pappstjerne fra Watt og Veke, den enkle Fling pendelen eller fine stjerner fra Star Trading? Passer ikke stjernene så finnes det mange varianter av lysestaker. Fine eksempler er den klassiske ildfluen som kan lyse året rundt eller en rød  Örsholmsstake.