Kjøkken / Koke & Steke
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Koke & Steke

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 81.
1  2  3  4  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Still tekanne
Ferm Living
599 NOK
Tools ovnsform
Iittala
2699 NOK
1  2  3  4  Neste »  |  Vis alle

Kokekar og stekepanner

Om du ser på et matlagingsprogram på tv, så kommer du til å oppdage at en ting – i tillegg til de nøye utvalgte råvarene – er en liket mellom samtlige kokker fra Jamie Oliver, Gordon Ramsey eller Per Morberg. Hvilken?

Jo, at redskapene de bruker er tilpasset akkurat den retten de tilbereder. Uansett om det handler om en suppe, fisk i ovn eller en pastasaus, så passer de på at det tilberedes i de panner og kasseroller som er laget for akkurat den type matlaging.

Du kan gjøre det samme! Gi deg selv sjansen til å få den perfekte stekeoverflaten på din kjøttbit eller rett skorpe på dine pannekaker. Oppdater din avdeling for kokekar- og stekepanner. Det kan gjøre underverker på kjøkkenet.

Handle gryter, panner og kasseroller online

Det beste med å handle online hos Room21 er – utover pris – det faktum at det man ønsker å handle kun er ett klikk unna. Du ser gjennom vårt store utvalg, bestiller og avventer vår raske levering. Like lett som å steke lapper.

For å spinne videre på lapper, så stekes de selvfølgelig i en stekepanne fra Skeppshult. Utover det har vi mange andre panner og kasseroller man kan forelske seg i. Redskap man kan bruke hele livet og som man aldri går lei av. Hva sier du til Eva Solos forskjellige panner i diverse farger, eller kanskje de klassiske fra Hackman?

Bare det beste er godt nok i ditt kjøkken, og hos Rum21 tilbyr vi kun det beste.