Kjøkken / Kniver & Skjærebrett
Fri frakt 1-18 dec Rask leveranse
HANDLEKURV

Kniver & Skjærebrett

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 53.
1  2  3  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Skjærebrett kjøttstykker, svart
Scandinavian Design Factory
342 NOK
Hunters Edition skjærebrett, svart
Scandinavian Design Factory
342 NOK
Knife Catcher Duo knivlist, svartbeiset eik
Scandinavian Design Factory
571 NOK
Knife Catcher Classic knivlist, svartbeiset eik
1048 NOK

Kniver og skjærefjøler

Følelsen av å filetere en fisk, å tranchere en kjøttbit eller noe så enkelt som å kutte en tomat, er noe helt spesielt. Det vil si, hvis du har en skarp og god kniv.  Har du ikke det, så forvandles følelsen umiddelbart til det helt motsattae. Da blir du tvunget til å rive og slite til fisken, kjøttbiten eller tomaten blir gammel og ødelagt.

Her er det ingen grunn til å kutte hjørner. Pass alltid på at knivsettet holder like høy standard som det du skal tilberede. Med rett kniver på kjøkkenet blir matlagingen like lett som å – ja, føre en varm kniv gjennom smør. Du kommer til å takke deg selv for den avgjørelsen hver gang du lager mat

 

Kjøp en stilig og praktisk skjærefjøl

Skjærefjøler er en flott oppfinnelse som virkelig fyller sin funksjon. Den som oppfant den viste virkelig hva h*n gjorde! Nå har neste steg i utviklingen kommet – skjærefjøler er nå også blitt en viktig del av møblementet på kjøkkenet.

Innred kjøkkenet ditt med massive fjøler av marmor, fargeglade skjærefjøler i plast, eller hvorfor ikke en massiv fjøl i tre til å skjære opp sitt hjemmebakte brød på. Se etter hvilken type som passer deg, bestill og vi leverer raskt direkte til deg.

 

Kniver og tilbehør – våre favoritter

Room21s sortiment har en enorm spennvidde som strekker seg fra kniver, skjærefjøler og sakser til knivstativ og knivslipere. Våre varemerker er anerkjent for høy kvalitet. Du finner for eksempel  produkter fra Fiskars, Hackman, Joseph Joseph, Hay og House Doctor. Lyder kjent, ikke sant?

Finn din favoritt blant alle våre produkter. Lykke til med matlagingen.