Kjøkken / Øvrig kjøkken
Fri frakt 1-18 dec Rask leveranse
HANDLEKURV

Bestill senest 16 des og få levering til jul (lagerførte varer)

Øvrig kjøkken

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 65.
1  2  3  Neste »  |  Vis alle
Sortering
EM press stempelkanne 1 L, rustfritt stål
560 NOK
Ordinær pris 809 NOK
Te-egg, gull
Bloomingville
65 NOK
Kettle vannkoker
2049 NOK
Kone vannkjele, creme
799 NOK

Kjøkkenmaskiner

Gjennom århundrene har mennesket vært opptatt av å forenkle ting. Å gjøre det lettere for seg selv – og det er vel bra? Hvem står vel i dag med en uregjerlig gammel tannsag på jakt etter ved, eller sliter seg ut med å kjerne smør for hånd? Heldigvis har denne trenden også nådd kjøkkenet.

Nå slipper du å slite armen ut av ledd når du skal piske krem til desserten, du kan uten anstrengelse lage din morgensmoothie og la brødet ditt få perfekt sprøhet i brødristeren. Fantastisk er det ikke? Det eneste du trenger å gjøre er å finne råvarer, rett maskin til kjøkkenet, og deretter nyte maten.

Oppskrift på en vellykket frokost

Kjøp de fruktene du liker, litt yougurt, kanskje havre og putt disse i en blender. Resultatet blir en nyttig smoothie som du kan holde deg gående på lenge. Mens blenderen blander ingrediensene putter du brød i brødristeren og koker vann i vannkokeren. I løpet av noen minutter har du tilberedt en perfekt frokost bestående av brød, te og en nyttig smoothie.

Her finnner du alle apparatene som gjør at du lager en nyttig, god frokost på minutter.

Bestill kjøkkenmaskiner online

Vi på Room21 liker å gjøre ting enkelt, uansett om det nå handler om å gjøre noe så trivielt som å lage frokost eller bestille maskiner til kjøkkenet. Hos oss velger du den varen du liker, bestiller og har den raskt levert hjem til deg. Ofte til en mye bedre pris enn i butikk.

Våre varemerker

Kjøkkenmaskiner trenger virkelig ikke være kjedelige. I dag kan de brukes som en del av din innredning, noe som de varemerkene vi selger virkelig har tatt på alvor. Se bare på blenderne i forskjellige farger fra Bodum, eller den elegant designede vannkokeren fra Alessi – produkter som gjør underverker både estetisk og funksjonelt i ditt kjøkken.