Kjøkken / Utstyr
Fri frakt 1-18 dec Rask leveranse
HANDLEKURV

Utstyr

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 140.
1  2  3  4  5  ..6  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Ostehøvel, gull
Bloomingville
95 NOK
Dressingshaker 0,25 L
200 NOK
Ordinær pris 299 NOK
Classy måleskjeer, gull
Bloomingville
129 NOK
Kitchen tang
113 NOK
Dørslag M
199 NOK
Coquo stekespade
Skagerak
115 NOK
Classy hvitløkspresse, gull
159 NOK
833 Digital Timer
Bengt Ek Design
250 NOK
1  2  3  4  5  ..6  Neste »  |  Vis alle

Kjøkkenredskap

Et ryddig kjøkken er et funksjonelt kjøkken. Gjør kjøkkenet ditt like flott og funksjonelt som du alltid har drømt om. Få en slutt på skjærefjøler som ligger spredt ut, oppvaskmiddel som helles rett fra sin kjedelige forpakning og målebegrene som aldri er der du tror de er.

Smarte og enkle løsninger er alltid velkommen. Spesielt på kjøkkenet, der vil man selvfølgelig at alt finnes på sin plass og at alt fungerer som det skal. Room21 har samlet alle disse smarte løsningene for deg. Velkommen inn og se etter de redskapene som du ønsker deg!

 

Kjøp kjøkkenredskap på nett

Vi tilbyr i tillegg til våre overkommelige priser også rask levering, slik at du får tid til å gjøre andre ting. Til for eksempel å lage all den maten som våre tilbehør hjelper deg med.

Se deg rundt i vårt store utvalg av redskap og bestill det som passer ditt kjøkken og ditt hjem.

 

Våre produkter og varemerker

Er du lei av både søppelbøtten og den unødige plassen den tar? Sjekk ut oppvaskbenkoppbevaringen fra Joseph Joseph – her snakker vi smidige løsninger! Renner det fra øynene når du hakker løk og du er ikke så sugen på å lage mat iført vernebriller? Løsningen heter Løkhakker og kommer fra Zyliss. Vil du ha et tynt lag olivenolje på salaten eller smørbrødet? Da anbefaler vi Oljesprayen fra Prepara.

Hos Room21 finner du alt dette og mye mer, og det samlet på ett sted. Se deg rundt så finner du flotte kjøkkenredskap som gjør livet enklere.