Kjøkken / Rengjøre

Fri frakt på kjøp over 1000 kr - Gjelder ikke hjemlevering eller bedriftspakker.

x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
0

Rengjøre

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 59.
1  2  3  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Feiebrett med kost
Normann Copenhagen
Fra 199 NOK

Oppvask og rengjøring

”Tar du oppvasken, elskede?” Nå kan du bytte ut de obligatoriske sukk og stønn som svar på det spørsmålet og i stedet svare: ”Selvfølgelig!” Oppvask trenger faktisk ikke å være synonymt med null underholdningsverdi lenger. Tenk i stedet på det som en mulighet for litt rekreasjon.

Det er deg mot panner, tallerkner og bestikk. Ta deg av dem en etter en, i fred og ro og med best tenkelige hjelpemiddel for hånden og se hvor morsomt det faktisk kan være. Hos oss på Room21 finner du de der beste hjelpemidlene, alt fra oppvaskbørster og kar.

”Jag tar gjerne oppvasken, kjære!”

 

Kjøp et smart og pent oppvaskstativ

Sliter du med det problemet at det du akkurat har vasket opp rett og slett ikke får plass og må fylle hver eneste ledige overflate med små håndkle til å stille fra seg resten på? Eller er ditt nåværende oppvaskstativ rett og slett stygt?

Nå kan du slutte å bekymre deg over disse detaljene. Vi har satt sammen et bredt utvalg av oppvaskstativ som både er en fryd for øyet rent estetisk, og som samtidig fyller sin funksjon i form av sitt hovedformål – å romme en mengde oppvask. Se etter hva som passer deg og ditt kjøkken. Bestill og benytt deg av vår raske levering og overkommelige priser.

 

Oppvask og rengjøring – våre varemerker og favoritter

Hvem kan motstå den flotte baljen fra Norman Copenhagen, eller den retrodesignede pedalbøtten fra Vipp? Room21 har i tillegg enda flere lekre saker enn disse. Se deg rundt blant helt forskjellige merker som Cult Design, House Doctor, Lilla Bruket, Hay med flere og finn din favoritt.