Kjøkken / Rengjøre
Fri frakt 1-18 dec Rask leveranse
HANDLEKURV

Rengjøre

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 54.
1  2  3  Neste »  |  Vis alle
Sortering

Oppvask og rengjøring

”Tar du oppvasken, elskede?” Nå kan du bytte ut de obligatoriske sukk og stønn som svar på det spørsmålet og i stedet svare: ”Selvfølgelig!” Oppvask trenger faktisk ikke å være synonymt med null underholdningsverdi lenger. Tenk i stedet på det som en mulighet for litt rekreasjon.

Det er deg mot panner, tallerkner og bestikk. Ta deg av dem en etter en, i fred og ro og med best tenkelige hjelpemiddel for hånden og se hvor morsomt det faktisk kan være. Hos oss på Room21 finner du de der beste hjelpemidlene, alt fra oppvaskbørster og kar.

”Jag tar gjerne oppvasken, kjære!”

 

Kjøp et smart og pent oppvaskstativ

Sliter du med det problemet at det du akkurat har vasket opp rett og slett ikke får plass og må fylle hver eneste ledige overflate med små håndkle til å stille fra seg resten på? Eller er ditt nåværende oppvaskstativ rett og slett stygt?

Nå kan du slutte å bekymre deg over disse detaljene. Vi har satt sammen et bredt utvalg av oppvaskstativ som både er en fryd for øyet rent estetisk, og som samtidig fyller sin funksjon i form av sitt hovedformål – å romme en mengde oppvask. Se etter hva som passer deg og ditt kjøkken. Bestill og benytt deg av vår raske levering og overkommelige priser.

 

Oppvask og rengjøring – våre varemerker og favoritter

Hvem kan motstå den flotte baljen fra Norman Copenhagen, eller den retrodesignede pedalbøtten fra Vipp? Room21 har i tillegg enda flere lekre saker enn disse. Se deg rundt blant helt forskjellige merker som Cult Design, House Doctor, Lilla Bruket, Hay med flere og finn din favoritt.