Kjøkken / Bakning

Fri frakt på kjøp over 1000 kr - Gjelder ikke hjemlevering eller bedriftspakker.

x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
0

Bakning

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-11 av totalt 11.
Sortering
White Marble kjevle
Nordstjerne
349 NOK
Green Marble kjevle
Nordstjerne
349 NOK
Muffinsform 6 stk
190 NOK
Beater visp, lysblå
Normann Copenhagen
150 NOK
Cupcake kit
Lékué
400 NOK
Beater visp, navy
Normann Copenhagen
150 NOK
Seletti kasserolle
585 NOK

Baking

Husker du fölelsen da man som barn fikk hjelpe sine foreldre med bakingen? Eller enda bedre – da man fikk prøve å bake helt selv? Å bake skal være morsomt og målet er å finne tilbake den lykkefølelsen.

Vi forstår hvor vanskelig det kan kan være å rote rundt i skalaen til alle disse ulike kaker som finnes, derfor har vi forenklet det og tatt bort denne følelsen gjennom å gjøre baking til hva det skal være – morsomt!


Inviter barna

Få med dine barn også i bakingen. Få dem til å føle følelsen av å skape noe eget som også smaker godt. Vekk barnas lyst gjennom fargeglade boller, morsomme motiv og herlige dekorasjonssprøyter. Vi har også bakesett for barn fra merket Tala. Det kommer de garantert til å like.

Vi har samlet alt som tilhører baking og du kommer ikke til å forlate siden uten lysten til å sette igang å bake. Sjekk igjennom hva vi har å tilby og bestill produktene du liker direkte på nettet. Super enkelt og til bra priser.


Kjøp produkter for baking online.

Å bake hjemme har aldri vært så populært som det er nå? Overalt ser man program, bøker og magasiner med ulike tips og variasjoner på ulike bakverk. Gi deg selv en sjanse å lykkes med bakingen. Room21 gir deg sjansen.

Søk igjennom blant fargeglade favoritter som de ulike bollene fra Joseph Joseph, eller du uimotståelige muffinsformene med mummitrykk fra Kalasform. Synes du at baking er for klissete? Prøv non-stick kjevlen fra Tala. Let videre blant varemerker som Lékué, Hackman, Zyliss med flere og finn det som skulle passe deg!