Kjøkken / Oppbevaring
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Oppbevaring

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 122.
1  2  3  4  5  ..6  Neste »  |  Vis alle
Sortering
1  2  3  4  5  ..6  Neste »  |  Vis alle

Kjøkkenoppbevaring

Det er alltid hyggeligere å jobbe i et kjøkken med orden. Belønn deg selv og kjøkkenet ditt ved å oppbevare alt på sin rettmessige plass. En holder for husholdningspapir, glass for pasta, mel, sukker og andre varer du bruker daglig, eller la dine dyrkede krydder gi kjøkkenet et ekstra preg ved å sette dem i en krydderhylle.

Hver ting har sin plass, og det gjelder å finne akkurat den. Kjøkkenet blir så mye lettere å finne frem i og mye triveligere ved å organisere. Vi på Room21 har alle verktøyene som trengs for at akkurat ditt kjøkken skal bli trivelig. Slipp alle gamle pappkartonger og kjedelige emballasje.

Ta en titt i vårt sortiment og oppdater fortløpende. Du kommer til å gjøre kjøkkenet til en mer trivelig plass og matlagingen mer praktisk.

 

Kjøp riktig oppbevaring til kjøkkenet

Drømmer du deg tilbake til barndommen der du hos din mormor viste akkurat hvilken liten boks hun hadde kakene i, den der blomstrete saken i metall som stod helt innerst i skapet? Du kan skape samme følelse for dine barn eller barnebarn. Vi har et stort utvalg av diverse bokser til alle formål og i mange forskjellige designer.

Alt du trenger å gjøre er å bestemme deg for hvilken sort du vil at framtidige generasjoner innen familien skal forbinde med akkurat deg. Deretter bestiller du varen og avventer vår raske levering. Vokte kakeboksen må du selv gjøre.

 

Våre favoritter

Marimekkos varer er naturligvis en øyensten for mange også på dette området, og hvem kan egentlig motstå deres spektakulære mønster? De er som laget til å oppbevare kjøkkenets delikatesser i.

Room21 tilbyr i tillegg til ting fra vår nabo i øst også serier fra kjente merker som Joseph Joseph, Muuto, Norman Copenhagen, Ferm Living, House Doctor med flere. Uansett hvilke varer du har handlet til ditt kjøkken, så finnes det en smart måte å oppbevare dem.