Inredningsdetaljer / Posters & Tavlor
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Posters & Tavlor

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 435.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..19  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Letter poster
88 NOK
Ordinær pris 98 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..19  Neste »  |  Vis alle

Posters

Det fine med akkurat posters er at de – få de til en billig peng – drekte gir ditt hjem et løft og sier noe om hvem du er. Uannsett om det handler om en vakkert fromulert tanke, et subtilt politisk budskap eller et bilde i en uvant farge som viser noen om deg, noe om ditt hjem.

Felles for posters er at kunstneren i spørr ofte å løsne opp litt, alt for å gi hjemmet det lille ekstra. Ta å slipp deg løs litt du også. Du kommer ikke til å angre deg. Ta deg først en titt rundt om i ditt hjem og se etter hvilke vegger som skulle være bra med et bilde på, og deretter titter du inn i vårt sortiment og finner akkurat det.


Pedagogikk via veggen

Lekser er jo ikke barnasfavoritt, snarere et nødvendig vondt som tar tid ifra det viktige som å sykle, spille fotball og herje rund med vennene. Serien Letter fra Wallstuff og Smias produksjon har tatt vare på dette. Litt i smug kan du innrede ditt barns soverom med ulike bokstaver fra og bilder på våre vanligste sopper, urter og øvrige florar. Skriv ditt barns navn på veggen eller la barnet lære seg om norsk natur. Leksene blir kult og utvunget!

Dessuten har posters på eksempelvis fugler og blomster, gjerne i gammel skolestil, dette har blitt veldig populært innredningsdetaljer i stuen, soverommet og kjøkkenet.


Kjøp posters på nettet – våre varemerker

Utover disse to nemde har vi samlet kjente varemerker som Lovisa Burfitt, Mini Empire, Kaja Kaja og mange andre fler hos oss på Room21. Let igjennom og finn akkurat din favoritt hos oss. Bestill dine favoritter direkte på nettet til bra priser og kjapp leveranse. Veldig lett og ekstremt elegant.