Posters / Tavler
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Tavler

Begrens dine utvalg

Viser 1-24 av totalt 34.
1  2  Neste »  |  Vis alle
Sortering
1  2  Neste »  |  Vis alle

Tavler

Sant at det er beroligende å stå foran en tavle og analysere kunstnerens  bevegelser med børsten? Du står der på museet, men føler deg tross alt litt dumt. "Hvordan gjorde kunstneren der? Hva er budskapet? "Plutselig begynner nysgjerrigheten å vokse. Du går videre uten svar.

Slipp denne litt halv flaue følelsen og innred ditt eget hjem med kunst i hallen, stuen eller på kjøkkenet. Tavler kan du analysere i ro. Hos Room21 finner du tavler for alle smaker- fargeeksplosjoner, vakre landskap eller rett-på-sak budskap i form av tekst.

Velg tavler som sier noe om deg: Kunst som passer ditt hjem.


Kjøp tavler på nettet

Det beste med kunstverk er at her gjelder virkelig dette ordtaket: Smaken er som baken. Gjeldende tavler finnes det ikke noe rett eller galt, det er bare du som avgjør hvilken stil du liker. Se igjennom vårt store utvalg og finn din favoritt, tavlen du kjenner at du kan stå å se på og og som gir deg noe hver dag, og bestill den siden direkte på nettet.

Vi på Room21 er stolte over vår raske levering og våre bra priser. Du får mye kunst for pengene helt enkelt.


Tavler i ulike størrelser.

Hos Room21 har vi samlet det vi liker. Her finnes alt fra kjente varemerker som Wallstuff, House Doctor, Select21 og Forsberg Form. Ta en ekstra titt på den sistnevnte, det er virkelig vært tiden!

Har du en liten yte eller en stor som behøver å bli fylt med tavler så finnes det saker i alle størrelser også. Å finne din øyesten har aldri vært så lett.