Posters / Wallstickers
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Wallstickers

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-2 av totalt 2.
Sortering

Wallstickers

Ar du litt lei av den hvite, litt triste veggen du har hjemme? Den fyller sin funksjon men ikke noe mer. Veggen sier deg ikke så mye? Da er wallstickers noe for deg.

Innred ulike rom med ulike farger eller hvorfor ikke blande? La en del av veggen i din stue forvandles gjennom å sette opp ett tøft bilde som direkte tilførerer en ekstra dimensjon. På bare noen minutter kan du gi rommet det lille ekstra, og tapetsering har aldri vært lettere eller mer morsomt enn nå.

Wallstickers til barnerommet

La barna reise jorden rundt uten å forlate rommet. Umulig? Nei, se bare på verdenskartet fra Ferm Living. Der kan barna finne sin favorittplass på jorda og besøke den da tiden er inne for det. Slik skaper man eventyr og bygger opp barnas fantasi.

Er ditt barn, eller du for den delen litt slasker? Struktur opp veggen på en morsom måte. Med Wallstickerserien Kalender fra Ferm Living bir det mye morsommere å gå igjennom det som skal bli gjort framover.

Finn hva du søker og bestill det hos Room21. Rask levering og bra priser utloves.

Ferm Living, en favoritt.

Ferm Living er det firmaet som virkelig ligger i teten da det gjelder Wallstickers og vi på Room21 er stolte over å ha dette firmaet i vårt sortiment. Fantasien vet ingen grenser da det kommer til deres design, og man blir virkelig forbauset over hvordan de små midler kan forvandle ett rom.

Ta en kikk og finn din favoritt, og hva dine vegger skulle ha godt av. Room21 og Ferm Living er ditt alternativ da det kommer til Wallstickers.