Tekstil / Sengetøy
Akkurat nå_ FRI FRAKT PÅ ALT 
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
0

Sengetøy

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 666.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..28  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Natura dynetrekk, 220x220
7495 NOK
Impression sengeteppe 160x260, grå
1795 NOK
Ikat Kerela putevar 2-p 50x60, blå
350 NOK
Unikko putevar, spring
195 NOK
Old Paisley putevar 2-p 50x90, blå
495 NOK
Ikat Kerala sengetøy dobbel, grå
1995 NOK
Ikat Kerala sengetøy enkel, blå
1195 NOK
Old Paisley sengetøy dobbel, blå
1995 NOK
1  2  3  4  5  6  7  8  ..28  Neste »  |  Vis alle

Sengetøy

Vi tilbringer en stor del av våre liv i sengen. Mange år om vi legger tiden sammen. At sengen er bekvem, koselig og en plass som er estetisk tiltalende er for mange en selvfølge. Det synes i alle fall vi, og har derfor samlet det beste når det gjelder sengetøy.

Leter du etter nye laken, putevar eller dynetrekk har vi et stort utvalg du kan velge blant. Vi har i tillegg sengetepper, sengekapper, dyner, puter og annet som gjør sengen perfekt for akkurat deg.

Velg rett materiale

Hva foretrekker du å sove i? Er du typen som alltid sover godt i bomull, eller den litt mer luksuriøse som foretrekker å sovne inn i en seng av silke? Uansett hva du foretrekker så kommer du til å finne det du leter etter hos oss på Room21. Vi har målene og modellen som kler akkurat din seng – kom inn og finn akkurat det du leter etter.

Vi tilbyr rask levering og svært overkommelige priser. Søk gjennom vårt sortiment og finn akkurat det sengetøyet som får deg til å drømme om enhjørninger, roser og gevinster på Lotto. Det er du verdt.

Varemerker og våre favoritter

Hos oss har vi samlet alt fra Gant Home, Mille Notti, Esprit, House Doctor, Marrimekko med flere. Disse merkene tilbyr alt fra sengetepper til puter, laken og sengekapper. Ting som gjør sengen din til en spesielt trivelig plass – akkurat som den skal være. Farger, mønster, blonder eller materialer. Hos oss finnes alt. Du trenger bare velge.