Tekstil / Pledd & Pynteputer
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save

Pledd & Pynteputer

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 999.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..42  Neste »  |  Vis alle
Sortering
1  2  3  4  5  6  7  8  ..42  Neste »  |  Vis alle

Pledd og Pynteputer

Synes du at sofaen begynner å bli litt kjedelig, men økonomien tillater ikke kjøp av en ny sofa akkurat nå? Det finnes en enkel og billig måte å få den til å føles som ny. Kle den opp uten å bytte ut stoffet! Med pledd og pynteputer får du sofaen til å bli innbydende igjen, og i tillegg til et estetisk løft gir de varme og komfort.

Tenk deg å komme hjem etter en dag ute i høstværet og bare slå seg ned i sofaen der man pakker kroppen sin inn i varmende pledd og lar hodet synke ned blant myke puter. Unn deg det! Finn fram til de putene og pleddene som passer til deg og din sofa.

Kjøp pledd og puter på nett

Vi hos Room21 har samlet det meste og det beste av forskjellige pledd og pynteputer, og dette til meget overkommelige priser. Ønsker du å gjøre stuen din mer fargerik, men har ikke tid, lyst eller ork til en større renovering?

Da kan et par puter i den fargen du liker være løsningen – disse putene matcher du med et pledd som nonchalant legges ved siden av og vips så har rommet fått et løft. Se gjennom våre forskjellige alternativ, bestill og vent deretter på vår raske levering.

Varemerker og tips

Room21 er stolte over å samarbeide med kjente merker som Af Swedala, Firm Living, Gant Home, Marimekko, House Doctor, Day Home med flere. Se hvilket pledd du ville svøpet deg inn i på vinterkveldene, eller hvilke puter som passer til ditt soverom.

Hos Room21 har vi noe for alle smaker, det garanterer vi.