Tekstil / Kjøkkentekstiler
Fri frakt 1-18 dec Rask leveranse
HANDLEKURV

Bestill senest 16 des og få levering til jul (lagerførte varer)

Kjøkkentekstiler

Begrens dine utvalg


Oppdatere
Viser 1-24 av totalt 164.
1  2  3  4  5  6  ..7  Neste »  |  Vis alle
Sortering
Canvas gryteklut, grå
99 NOK
Canvas grytevott, blå
169 NOK
Canvas gryteklut, blå
99 NOK
Canvas grytevott, grå
169 NOK
1  2  3  4  5  6  ..7  Neste »  |  Vis alle

Tekstiler til kjøkkenet

Hvem har sakt at kjøkkentekstiler må være kjedelige og bare et verktøy til å ta varme ting ut av ovnen med? Alt du har i ditt hjem er en del av innredningen, også grytekluter, kjøkkenhåndklær og forklær.

Kjøkkenet ditt trenger ikke være fylt med tekstiler som bare utfyller sin funksjon. De kan også være morsomme å se på, en fargeklatt, og dermed tilføre rommet noe ekstra rent estetisk. Room21 har tatt dette til seg og samlet et sortiment som løfter rommet, men som samtidig fungerer utmerket til det de er beregnet til og i tillegg er praktiske.

Oppdater kjøkkenet ditt på en smidig måte. Skaff deg litt glade tekstiler!

Handle kjøkkentekstiler på nett

Vårt sortiment er satt sammen av alt fra brødkurver til håndklær, grytekluter og forklær. Klart det ville være morsomt lage mat i et fargerikt forkle fra Marrimekko? Det sier noe om deg, og vi lover at dine gjester kommer til å tenke på om ikke de skal skaffe seg et makent til grillmiddag.

Finn akkurat de ditt kjøkken trenger og bestill det hos oss. Vi har alltid gode priser og garanterer rask levering.

Våre favorittprodukter til kjøkkenet

Et håndkle fra Marrimekko hengt over komfyren, eller noen fargeglade grytekluter fra samme merke liggende ved siden av komfyren? En brødkurv fra Stelton på bordet? Eller hvorfor ikke de uimotståelige håndklærne fra Almedahls utrolige sortiment?

Det er noen av våre favoritter. Spørsmålet er hva som passer deg og ditt kjøkken. Videre tilbyr vi produkter fra merker som Växbo Lin, Gant Home, Hay, Esprit med flere. Se deg rundt i sortimentet og finn det du liker.