Affiliate
Fri frakt over 1000 kr * 30 dagers åpent kjøp
HANDLEKURV

 

AFFILATE

 

Tjen penger gjennom ROOM21.no - Søk på ROOM21's affiliateprogram i dag!

Har du en hjemmeside eller en blogg, og vil tjene penger på den? Er du dessuten interessert i å linke til en av Sveriges ledende mest ekspansive selger av designmöbler og innredningsdetaljer på nettet?

Da har du havnet på rett sted. Som affiliate til ROOM21 gis du muligheten til å tjene mye penger på enkelte ordre. Og det beste av alt - du kan begynne å tjene penger allerede i dag!

Vi betaler opp til 12 % av hele ordrebeløpet for hver bestillende kunde du sender til ROOM21.no. Dette skjer i samarbeid med Tradedoubler  og Tradetracker som kontrollerer alt som en uavhengig tredjepart og deretter betaler ut dine penger til deg.

Intressert? Følg instruksjonene under for å bli partner og ta din del av inntektene allerede i dag...

Tradedoubler   

 

Med våre generøse affiliatebetalinger er vi en av de shoppingsidene som gir best utbetalt EPC til Tradedoublers og Tradetracker affiliates.

 

Som affiliate til ROOM21.no markedsfører du noen av Europas ledende og mest ettertraktede varemerker/produsenter og designere av møbler, belysning og hjemmeinnredning. Hver måned tilkommer 100-vis av nye produkter i vårt voksende sortiment. Akkurat nå har ROOM21 over 80 varemerker.

 

Ditt salg for også ekstra skyts gjennom all reklamen på TV, innredningsmagasiner og Radio som ROOM21 gjør. Vårt mål er at du som affiliate til ROOM21 alltid skal få godt betalt for dine anstrengelser med å markedsføre ROOM21. Så gå ikke glipp av sjansen til å være med og ta del i tilveksten og dele på inntektene!

 

Hent våre bannere via Tradedoubler, Tradetracker eller direktlink fra din blogg/nettsted til www.ROOM21.no.

 

Er det første gang du benytter deg av TradeDoubler? Det er veldig enkelt å bli partner...

Klikk her og følg instruksjonene så er du i gang!

 

Allerede medlem hos TradeDoubler?
Da trenger du bare å søke etter vår som er 206746.