Retur & Angrerett
x
Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.
Jeg vil registrere meg!
Jeg vil bli fjernet fra listen!
kundeservice ønskeliste (0)


Save
RETUR & ANGRERETTAngrerett:
Når du handler på ROOM21.no har du rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dette forutsetter at produktet er i uendret stand, det vil si ubrukt og uskadet. Det er tillatt å åpne forpakningen og kontrollere varen på en slik måte at produktet og forpakningen ikke blir skadet.
Når du benytter deg av angreretten står du som kunde for returfrakten på 129 kr. Øvrige omkostninger, som kostnad for varen og frakt fra oss til deg vil tilbakebetales.

Varen må returneres i orginalforpakningen/embalasjen.

Unntak fra angreretten
:

Ved kjøp av et produkt som lages spesielt for deg og etter dine spesifikke ønsker, gjelder ikke angreretten. Eksempel på dette er om du kjøper en sofa med et spesifikt stoff som så lages spesielt for deg.
Ved bestilling av en spesialprodusert vare vil vi kontakte deg for godkjenning før ordren ekspederes.

Vennligst observer at angreretten ikke gjelder firma.

Angreretten gjelder ikke gavekort.


Slik gjør du en retur:
Ved retur av varer som du har fått levert hjem til din bolig (møbler og andre større produkter), kontakter du ROOM21's kundeservice. Deretter avtaler vi henting via Bring som kontakter deg for å avtale tidspunkt for henting. Ved retur av varer du har hentet på et utleveringsted returneres varene gjennom å levere pakken på nærmeste posthus eller post i butikk.


Obs! Ta alltid kontakt med ROOM21's kundetjeneste før en eventuell retur. Dette påskynder prosessen for kreditering til kunden og ROOM21 bidrar med en fraktseddel. Når du utnytter din angrerett står du som kunde alltid for returfrakten. Om Room21 har bidratt med en returfraktseddel vil tilbakebetalingen for varene minskes med kostnaden for returfrakten.

Kontakt vår kundetjeneste via kontaktskjemaet her.
Vær nøye med å pakke varen ordentlig, bruk den opprinnelige produktforpakningen samt beskyttende transportemballasje, slik som varen ble levert i til deg. Merk at du står for risikoen om produktet skades når det fraktes tilbake til oss. Om varen er av større verdi, anbefaler vi derfor at transporten forsikres. ROOM21 kommer ikke til å løse ut pakker som sendes i postoppkrav.
Tilbakebetalingen skjer til din bankkonto innen 20 dager etter at vi har mottatt og godkjent din retur.