Vår foretak
Fri frakt over 1000 kr * 30 dagers åpent kjøp
HANDLEKURV

  OM VIRKSOMHETEN


ROOM21.no inngår i Royal Design Group AB med butikker som RoyalDesign.no, med 15 års erfaring av av internetthandel. Royal Design Group har i tillegg til sine internettbutikker også 8 fysiske butikker rundt i Sverige. I butikkene finner du akkurat som på nettet mye av innredning og design.


ROOM21 startet som et familieeid firma i 2006 i Borås av Helen Rudholm og Gustaf Rudholm, og ble ervervet at Royal Design Group 2014. ROOM21 har siden starten stadig vokst og er i dag en av Norges ledende forhandler av møbler og hjeminnredning på internett. Vår forretningside bygger på å selge møbler og innredningsdetaljer av høy kvalitet til privatpersoner og firma. Vi strever alltid etter å kunne tilby våre kunder beste kvalitet, personlig service og veiledning.


Sortiment

På ROOM21 velger vi ut våre varemerker med stor omsorg og nøyaktighet for å passe våre kunder. Sortimentet består av møbler og innredningsdetaljer av høy klasse med en eksklusiv følelse, som presenteres i et spennende og inspirerende shoppingmiljø. ROOM21 samarbeider med mange av Europas ledende produsenter av møbler, belysning og hjeminnreding, og vårt sortiment utvikles hele tiden. I dag kan ROOM21 tilby over 200 varemerker med et brett utvalg av kvalitetsmøbler og innredningsdetaljer av både klassisk og ny design. Om du har noen ønsker eller synspunkter på vårt sortiment får du gjerne ta kontakt med oss. Se våre varemerker.

Vi finnes også på sosiale medier


Om Royal Design Group

Royal Design Group er Skandinavias ledende aktør innen design, smykker og hjeminnredning på nettet. Her vil du finne alt for deg og ditt hjem med ett produktutvalg av over 80 000 designprodukter. Royal Design Group startet i 1999, med lanseringen av RoyalDesign.no, og har siden den gang vokst bektrakteligved å utvide produktspekteret og lanseringen av nye markeder. For mer informasjon om Royal Design Group, pressekontakt og karrieremuligheter innen firmaet, vennligst besøk www.RoyalDesign.com.


Kontakt ROOM21.no

Åpningstider

Kontakt oss

Virksamhetsopplysninger ROOM21

ROOM21
Kungsgatan 31-33
411 15 Göteborg

Telefon: 21 07 55 30
Kontakt: kontaktskjemaet 


En del av
Royal Design Group AB
Svensknabbevägen 17
393 51 Kalmar
Sweden

Firmaopplysninger Royal Design Group

Royal Design Norge
Arbins Gate 2, 0253 OSLO
Norway

Org. nr: 995 907 593
VAT nr: NO 971171324 MVA