#yesroom21
Fri frakt over 1000 kr * 30 dagers åpent kjøp
HANDLEKURV

 

#yesroom21

Vi elsker å se dine bilder av våre produkter! Det kan hende at vi ber om tillatelse til å bruke disse bildene for markedsføringsformål i våre egne kanaler for å publisere dem på våre nettsider, i sosiale kanaler som Instagram, Facebook, Pinterest, blogg, nyhetsbrev, via butikk-kommunikasjon og kataloger, samt andre kommunikasjonskanaler.

Ved å svare på vår forespørsel med hashtaggen #yesroom21, godtar du følgende:

Du gir Royal Design Group AB (organisasjons nr 556573-2426) en ikke-eksklusiv, verdensomspennende lisens til å bruke alle bildene hvor du har svart #yesroom21 til å bli brukt i markedsføringsøyemed i alle kommunikasjonskanaler.

Herved bekrefter du at:

  1. Du eier alle rettighetene til bildene dine.
  2. Du har tillatelse fra personer som vises i bildene dine til å overføre rettighetene.
  3. Royal Design Group AB vil ikke krenke tredjeparts rettigheter eller bryte noen lov.

Herved frigjør du Royal Design Group AB fra enhver forpliktelse til å betale deg for bruk av dine bilder og for immaterielle rettigheter til dem i forbindelse med de ovenfor beskrevne bruksformer. Herved frigjør du og samtykker i å holde Royal Design Group og alle personer som handler på Royal Design Groups vegne skadesløs fra alle eventuelle krav og forpliktelser uansett art, knyttet til bruk av bildene som beskrevet ovenfor.


Ved å svare #yesroom21, er du enig i at du har lest og forstått de ovennevnte vilkårene. Du er alltid velkommen til å kontakte oss for eventuelle spørsmål angående dette ved å sende en mail til: kundeservice@room21.no