Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

SB Cinquantotto Pendel, 20 cm

SB Cinquantotto Pendel, 20 cm

6 600 kr
SB Cinquantotto er et anheng fra Astep med tidløs design og sterk tilstedeværelse.
Leveringstid:  3-4 uker

SB Cinquantotto Pendel

6 600 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Tilfør rommet ditt et snev av tidløs eleganse med pendellampen SB Cinquantotto fra Astep. Med sin klassiske design fra 1958 har denne pendelen bevist at ekte stil aldri blekner. Den store pendelen med en diameter på 32 cm er tilgjengelig i to størrelser og har en imponerende tilstedeværelse, noe som gjør den til et ideelt midtpunkt på spisebordet. Med sitt stemningsfulle lys kan den danne rammen om intime middagsselskaper eller familiemåltider. Den mer beskjedne pendelen på 20 cm har den samme tidløse stilen, selv om den ikke er så stor. Denne stilfulle pendelen kan gi karakter til et arbeidsrom eller en koselig lesekrok. SB Cinquantotto-pendelen er ikke bare en lampe, den er et samtaleemne, et stykke historie og et symbol på god smak.

Originaldesign fra 1958.

Bra å vite om SB Cinquantotto pendelen


- SB Cinquantotto er verdsatt for det tidløse designet.
- Pendelen finnes i 2 forskjellige størrelser.
- Laget i Italia.
- Lyskilde er inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Astep ble grunnlagt i 2014 av den italienske designeren Alessandro Sarfatti og kombinerer italiensk designhistorie med skandinavisk eleganse. De relanserer ikoniske gjenstander i en moderne versjon og strever etter å forene ny teknikk med respekt for mennesker og miljø.