Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Skynest Motion Gulvlampe, Antrasitt
Flos - logo - Rum21.noFlos - logo - Rum21.no

Skynest Motion Gulvlampe, Antrasitt

39 049 kr
Anb. pris45 940 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris39 049 kr
Opplev den fengslende gulvlampen Skynest Motion fra Flos, en ekstraordinær lampe med diffust lys og teknologiske innovasjoner.
Leveringstid:  4-6 uker

Skynest Motion Gulvlampe

39 049 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Kjernen i Skynest Motion er den fascinerende kuppelen, et arrangement av lyse og mørke elementer som danner et fengslende nettverk. Denne unike designen kommer til live ved hjelp av kjernestrukturer som prydes av et tynt, sammenvevd rørformet nett, omhyggelig laget av resirkulert og resirkulerbart polyesterstoff. Dette bærekraftige materialet tilfører ikke bare eleganse, men bidrar også til en grønnere fremtid.

Hvert lysende element i kuppelen er utstyrt med spesielle mikrobrytere som er diskret plassert på toppen og sørger for sømløs strømforsyning. Elementene er dekket av et tofarget nett og avgir et mykt og innbydende lys som skaper en varm og rolig atmosfære. Kuppelens innside, som alltid er kledd i hvitt, sørger for optimal lysspredning fra den avanserte LED-modulen og bader rommet ditt i et mildt og diffust lys.

Stabilitet er avgjørende, og Skynest Motion leverer med sitt innebygde balanseringssystem på toppen av kuppelen. Denne intelligente mekanismen gjør det enkelt å justere balansen i lampen, noe som sikrer en perfekt stabil og sikker installasjon. Nederst på kuppelen er det en aluminiumsring som enkelt holder hele nettverksstrukturen på plass med et brukervennlig snap-fit-system.

Laget i Italia. Designet av Marcel Wanders. Originaldesign fra 2022.

Bra å vite om Skynest Motion gulvlampen


- Skynest Motion er verdsatt for de tekniske innovasjonene.
- Fra kolleksjonen Skynest.
- Varmhvitt, diffust lys.
- Laget i Italia.
- Uten lim.
- Kan brukes med ulike dimmersystermer.
- Designet av Marcel Wanders.
- Lyskilde er inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Flos ble grunnlagt i 1962. Samme år startet firmaet produksjon av en rekke lamper, som ble noen av de største klassikerne innen italiensk industriell design. Noen av disse lampene er Arco og Splügen Brau, designet av Achille og Piergiacomo Castiglioni som takket være sin tidløse design og tekniske fordel produseres også i dag.